lördag 17 november 2012

Taggad!

Ikväll vid ungefär 12 tiden åker vi till Helsingborg. Jag är så jävla taggad :) Så snart sticker jag till stallet och fixar allt inför ikväll :) Och Lotus ska få komma in tidigt så han hinner sova lite innan vi sticker :)


18 kommentarer:

  1. Jag måste bara fråga: Kan han tölta? :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej det kan han inte. Men när han nyligen blev inriden så "grisepassade" han när han ville galoppera men inte fick. Det är mitt emellan pass och tölt. Men det gick bort när man blev starkare :)

      Radera
  2. Heja heja! Lycka till :)

    Jag är 152 cm lång och fyllde nyss för gammal för Bponny vilket känns tråkigt. Känner mig allt för liten på Dponny och min älsklingsponny på ridskolan och jag är rätt thighta och jag börjar hitta knapparna på honom nu känns det som. Jag var med på vårat första klubbmästerskap idag faktiskt, LB:1 red vi. Det slutade i besvikelse och tårar, mitt envisa ponnyskrälle ville inte ställa upp idag och vägrade galoppera överhuvudtaget :(

    Har knappt vågat kolla på protokollet än, fick iallafall under 40% MEN för att vara första gången så är det inte så dumt :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Men vi fick inte speciellt bra på våran allra första dressyrtävling vi häller, efter att varit hopphäst ett tag och aldrig ridit med dressyrstaket, laddade han på varje kortsida för att han trodde att han skulle hoppa över! x) Men som tur var lyckades jag hålla honom kvar innanför staketet, men resultatet blev inte det bästa! Men det är bara att fortsätta kämpa på :) Lycka till! :D

      Radera
  3. Läste din gästbloggnings inlägg på Dressyrmupparna, och måste bara säga att du har en JÄTTEhäftig ponny! :D

    SvaraRadera
  4. wooow very very beautifull ! <3


    Rean Landman
    The Netherlands

    nattstad.se/rgoldy

    SvaraRadera
  5. Hoppas det går bra för dig i Helsingborg!

    Jag måste bara säga att jag blev sjukt inspirerad av dig efter att ha läst ditt inlägg på dressyrmupparna. Jag tävlar själv en ponny bland storhästarna på la-nivå. Jag har haft honom i snart 10 år och kände att jag verkligen inte kunde sälja honom när jag fyllde 18 år för två år sen, utan bestämde mig istället för att testa tävla honom som storhäst, vilket faktiskt går helt okey. Vi ligger på lite sämre procent än vad vi gjorde på ponny eftersom vi fortfarande kan få lite problem med sidvärtsrörelserna - men det börjar bli bättre. I alla fall, att läsa om dig ger mig verkligen motivation till att fortsätta kämpa :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket!! Ja det är ju helt omöjligt att klara av att sälja någon man haft så länge! Det skulle jag häller aldrig klara av. vad roligt att det går bra för er, skönt att man fortfarande kan fortsätta tävla även fast man har en ponny! Lycka till! :D

      Radera
  6. Jag körde in om HFRK idag enbart för att se dig och Lotus idag (slutade jobba 14.00, som tur var bara 2 km från tävlingen)! Jättekul att se er på riktigt och inte bara på bild eller film! Är lite nyfiken på vad Ulla Håkansson sa till dig på prisutdelningen ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh vad roligt att höra! :) Hon sa något i stil med, att det det var en nogrann och välriden ritt, med en lydig häst. Och att jag skulle vara nöjd, och det var jag ju också såklart med min lilla plupp :D

      Radera
  7. Jag har en fråga, för att rida ponny som storhäst har jag förstått de som att man bara ska lösa licens för häst respektive senior. Men när en kompis skulle göra detta sa tävlingsplatsen att hon bara skulle ringa och anmäla? (alltså inte lösa hästlicens till ponnyn) Det blir ju superträligt att ringa varje tävlingsplats om man vill tävla kontinuerligt. Hur har du gjort? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. vi skaffade hästlicens det första vi gjorde eftersom jag ändå är för gammal och inte behöver ponnylicens längre, så jag har bara behövt göra som vanligt. Men vad jag fattade som så behöver man inte ha hästlicens om man tävlar på lokal nivå med ponny bland hästar. Men ska man upp till regional nivå måste man lösa hästlicens.

      Radera
  8. Snygg ponny :) gillar din inställning!
    Ser att du tävlat i fagersta? :-) har ridit för dem

    SvaraRadera
    Svar
    1. tack så mycket! :D ja det har vi gjort :)

      Radera